Историческо съобщение, свързано с извънземния живот. НАСА обяви в четвъртък, че

...
Историческо съобщение, свързано с извънземния живот. НАСА обяви в четвъртък, че
Коментари Харесай

Историческо от НАСА! Има ли извънземен живот

Историческо известие, обвързвано с извънземния живот. 

НАСА разгласи в четвъртък, че проучването на неидентифицирани летящи обекти (НЛО) ще изисква нови научни техники, в това число и съвременни спътници, както и смяна в метода, по който се възприемат НЛО, заяви Асошиейтед прес, съобщи Българска телеграфна агенция.
-->
Космическата организация на Съединени американски щати разгласява резултатите от едногодишните си изследвания на НЛО в 33-страничен отчет. Авторите му от самостоятелен екип, зает от НАСА, предизвестява, че негативните усещания, свързани с НЛО, пречат на събирането на данни. Но публични представители споделиха, че присъединяване на НАСА би следвало да понижи стигмата върху явленията, определяни от НАСА като неидентифицирани аномални явления (НАФ).

На този стадий няма причина да заключим, че съществуващите известия за НАФ имат извънземен генезис, се показва в отчета. Авторите на отчета - екип от 16 специалисти, означават, че изкуственият разсъдък и машинното образование са значими за идентифициране на редки феномени, в това число и НЛО.

От НАСА споделиха, че не може да се създадат научни изводи въз основа на толкоз малко висококачествени наблюдения. Правителството има поради наблюдения на необясними НАФ против НЛО. Началото на проучването бе преди година и коства под 100 000 $.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР